Fassaert Beton is sterk in het produceren en leveren van kwalitatief hoogwaardige maatwerkproducten van beton. Fassaert heeft meer dan 100 jaar ervaring in het realiseren van de wensen van de klant. Of het nu gaat om speciaal ontworpen putten, poeren, sleepers, kelders of andere prefab betonproducten: Fassaert Beton levert binnen de afgesproken tijd altijd een hoogwaardig product. Zowel aan partners in de (petrochemische) industrie als opdrachtgevers in de weg- en waterbouw en utiliteitsbouw.

Missie

Fassaert beton B.V. is samen met haar zusterondernemingen Bleijko betonindustrie B.V. en Haringman Betonwaren B.V. een oplossingsgerichte en innovatieve aanbieder van duurzame betonnen bestratingsmaterialen, rioleringsproducten, dijk- en oeverbekleding. Hierbij staat de continuïteit binnen Groep De Hoop voorop.

Topkwaliteit

Het assortiment aan kwalitatief hoogwaardige producten is breed. Geen standaard, maar wel afwijkende producten. En natuurlijk in een passende prijs-kwaliteitverhouding. Vanuit een modern ingerichte productiehal worden elementen gemaakt tot 40 ton. Producten worden geleverd conform de gemaakte afspraken. Het hete traject, van aangeleverd ontwerp tot fabricage en vervoer, wordt door Fassaert Beton gerealiseerd. Dus slechts één aanspreekpunt. En dat werkt wel zo overzichtelijk: door de rechtstreekse communicatie met de klant zijn de lijnen kort.

Logistiek

Om de producten op de juiste tijd en op de juiste plaats af te leveren, werken we samen met gerenommeerde partijen uit de transportwereld. Deze transporteurs beschikken over de gewenste ervaring en kundigheid om onze kwaliteit te waarborgen.

Duurzaamheid

Fassaert Beton levert betonproducten die bijdragen aan een duurzame toekomst. Duurzaamheid is een continu onderwerp binnen de bedrijfsvoering. Van inkoop, productie tot het transport staat duurzaamheid hoog in het vaandel.