Vacature: Tekenaar / Calculator

Fassaert Beton is een oplossingsgerichte en innovatieve aanbieder van duurzame kwalitatief hoogwaardige maatwerkproducten van beton. Of het nu gaat om speciaal ontworpen putten, poeren, sleepers, kelders of andere prefab betonproducten. Samen met meer dan 40 zusterondernemingen vormt Fassaert Beton het concern De Hoop Terneuzen dat al meer dan 100 jaar is verankerd in de bouw. Samen slimmer! Dat is de kracht van Groep De Hoop.

 

Wat ga je doen?

Als Tekenaar/Calculator  zorg je ervoor dat binnen de afgesproken termijnen de tekeningen en calculaties worden gemaakt ten behoeve van offertes of reeds afgesproken opdrachten.

Met wie werk je samen?

Je werkt samen in een klein professioneel team die de werkvoorbereiding verzorgt. Vanuit de werkvoorbereiding vindt de aansturing van de productafdeling plaats. Daar worden verschillende maatwerkproducten van beton geproduceerd waaronder rioolputten.

 

Wie ben jij?

 

Je bent geïnteresseerd in de wereld van de bouw of wegenbouw Je bent nauwkeurig, stressbestendig, zelfstandig, betrokken en kunt goed tegen hectiek.

Daarnaast heb je:

  • MBO- werk- en –denkniveau
  • Vaardigheid met Autocad
  • Affiniteit met de bouw

Goed technisch en rekenkundig inzicht

Wat bieden wij?

 

Fassaert Beton staat garant voor een boeiende baan, waarin geen dag hetzelfde is.  Bovendien kun je rekenen op:

  • Een marktconform salaris, afhankelijk van kennis en relevante ervaring
  • Goede secundaire voorwaarden
  • Een zelfstandige functie met ruimte voor initiatieven
  • Samenwerken in een professioneel team met korte lijnen

 

Wil je nadere informatie?

Ben je geïnteresseerd en wil je meer weten over deze uitdagende functie, neem dan contact op met Tony Nagelkerke, bedrijfsleider, tel.nr. 0115-456260.

Wilt u meer informatie?

Bel (0115) 45 62 60 voor advies, of stuur een mail naar: info@fassaertbeton.nl