Projecten

Wij denken graag met u mee bij de aanleg van een woonwijk, het herinrichten van een stadscentrum, het verduurzamen van de openbare ruimte, het ontwikkelen van straatmeubilair of de ontwikkeling van prefab maatwerkoplossingen. Ook bij uw project denken wij graag mee. Wij zijn gedreven om mooie projecten te maken.  Deze pagina toont een overzicht van vele inspirerende referentieprojecten. 

 • kombord
  Lewedorp

  Eerste Komborden geleverd

  In de gemeente Borsele zijn de eerste (bebouwde)Komborden geleverd. De betonnen voet is voorzien van een geleiding, ideaal wanneer er gemaaid moet worden.
 • Maatwerk platen rotonde
  Aalst (BE)

  Maatwerk platen nieuwe rotonde Aalst

  De ring rond Aalst is helemaal vernieuwd. Drie gevaarlijke kruispunten zijn heraangelegd en er is een nieuwe rotonde aangelegd met daaronder een tunnel. De nieuwe rotonde is voorzien van onze op maat gemaakte rotonde platen.
 • Middengeleider Mantaince Value park
  Terneuzen

  Prefab Middengeleider en busperron Value Park Terneuzen

  Het verkeer richting het nieuwe hoofdkantoor van chemieconcern DOW Benelux op het Value Park in Terneuzen heeft weinig hinder ondervonden van de plaatsing van een unieke middengeleider en een waterpasserend busstation aan de toegangsweg.
 • Stapstenen Donkbeekse vallei Ekeren
  Ekeren

  Stapstenen Donkbeekse vallei Ekeren

  Het park in de wijk Rozemaai in het Antwerpse district Ekeren is aangelegd met o.a. een avontuurlijk pad van stapstenen over de Donkse beek.

Pagina's

Wilt u meer informatie?

Bel (0115) 45 62 60 voor advies, of stuur een mail naar: info@fassaertbeton.nl