Fassaert Beton heeft een innovatief product ontwikkeld voor de plaatsing van reddingsboeien langs kanalen en rivieren. Deze producten worden vaak op stalen palen gemonteerd, ons creatieve team bij Fassaert dacht: dit kan beter. Ze kwamen met een opvallende reddingsboeihouder van beton.

Deze betonnen reddingsboeihouder is ontworpen om bestand te zijn tegen alle weersomstandigheden, en biedt niet alleen een duurzame oplossing, maar ziet er ook netjes afgewerkt uit. Het valt direct op langs het water, waardoor het gemakkelijker is om in geval van nood een reddingsboei te vinden.

Bij Fassaert Beton hebben we een gepassioneerd team dat voortdurend op zoek is naar innovatieve oplossingen met beton. We krijgen regelmatig verzoeken voor producten van beton die nog niet bestaan, en ons team staat altijd klaar om deze uitdagingen aan te gaan en passende oplossingen te bedenken. We zijn toegewijd aan het creëren van praktische en effectieve betonproducten die voldoen aan de behoeften van onze klanten en de gemeenschap.